header foto header foto

Registreren op MHC Deurne

Nieuws afbeelding 14-9-2020

We zijn blij dat het seizoen weer begonnen is en dat we (vooralsnog) de wedstrijden kunnen gaan starten! Hopelijk blijft dit zo en kunnen we weer doen waar we allemaal zo veel plezier in hebben.

Echter loopt het seizoen wel anders wat betreft alle coronaregels. Eén van die regels is dat iedereen vanaf 13 jaar zich moet registreren als je op de vereniging bent. Bij ons op de club doen we dit in een digitale omgeving via LISA Hockey. Dit systeem biedt ons als club minder werkdruk, maar voldoet wel aan de wetgeving. Zo is dit deel AVG-proof en heeft niemand binnen de club hier inzicht in. Het is puur voor de GGD, mocht er een uitbraak ontstaan op onze club. Zij kunnen dan snel hun bron- en contactonderzoek starten en nagaan wie er op een bepaalde dag aanwezig is geweest. Deze gegevens worden automatisch na 14 dagen verwijderd uit het systeem. Het is echter wel van belang dat bij ieder bezoek het registratieformulier ingevuld wordt. Deze registratie vul je in als je het clubhuis betreedt. Op zaterdag en zondag geldt deze registratie voor het hele terrein, dus ook voor buiten.

Nu is de vraag: "Hoe werkt dit precies?” Om te beginnen is het belangrijk dat je als lid je lidnummer weet. Dit is het lidnummer wat je ook gebruikt voor de Lisa Hockey app. Alle leden hebben hier een mail over gekregen.

Aan dit lidnummer is een wachtwoord gekoppeld wat je al eens eerder hebt ingevoerd, Is dit het geval, ga dan verder naar stap 6. Mocht dit niet het geval zijn, begin dan bij stap 1 van onderstaand stappenplan:

1. Download de LISA Hockey app in de App Store of Google Play Store.

2. Open de LISA Hockey app. Vul bij ‘Zoek naar jouw club… Deurne in. Vervolgens kun je je lidnummer invullen. Laat het vakje met ‘Wachtwoord’ open en klik daaronder op ‘Wachtwoord vergeten?’ Daar vul je je lidnummer nogmaals in, net als je emailadres. Druk daarna op ‘Reset mijn wachtwoord’.

3. In je mail ontvang je binnen enkele minuten een bericht van [email protected]. Hier staat een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de LISA Hockey app.

4. Ga terug naar de LISA Hockey app en log in met je lidnummer en het wachtwoord wat je in de mail hebt ontvangen. Druk vervolgens op ‘inloggen’.

5. Nu ben je ingelogd in de LISA Hockey app. Als je je wachtwoord wilt wijzigen naar eigen keuze moet je naar www.mhcdeurne.nl op een desktop. Rechts bovenin het scherm staat ‘Inloggen’. Dit is de desktopversie (en de uitgebreidere versie) van de LISA Hockey app. Hier kun je inloggen met je lidnummer en met het wachtwoord wat je in de mail hebt ontvangen. Als je hier bent ingelogd klik je rechtsboven op ‘Profiel’. Onderin verschijnt dan de knop ‘Wachtwoord wijzigen’.

6. Vervolgens ga je naar www.mhcdeurne.nl/ registratie. Dit kan via het internet, maar ook met de QR-code die verspreid over het terrein en in het clubhuis hangt. Hier vind je het registratieformulier voor bezoek aan MHC Deurne. Het is van belang dat bij ieder bezoek (per dag) dit formulier opnieuw ingevuld wordt. Voor leden is dit makkelijker dan voor bezoekers.

7. Als je lid bent klik je op de knop ‘Lid van M.H.C. Deurne’. Hier vul je je lidnummer en je wachtwoord in wat je net hebt ontvangen/ingesteld. Het formulier spreekt verder voor zich.
    Bezoekers klikken op de knop ‘Bezoeker’. Zij vullen hierbij meerdere gegevens in, zoals hun eigen naam. Als lid is dit al gekoppeld aan je lidnummer. Bij het vakje ‘Van welke club ben je’ is het optioneel om iets in te vullen.

Hopelijk is deze instructie voldoende om er een veilig verblijf van te maken op ons sportpark.

Als er nog vragen zijn omtrent het registreren kun je contact opnemen via [email protected] of [email protected].

Bijlage