header foto header foto
 

Avond voor vrijwilligers

donderdag 31 oktober 2019   |   20:00 - 23:00   |   club
Beste en zeer gewaardeerde vrijwilligers van MHC Deurne,

Graag zouden we jullie willen uitnodigen voor een informatieve, maar toch ook informele avond voor de vrijwilligers van onze vereniging. Deze avond wordt georganiseerd op donderdag 31 oktober. We verwelkomen jullie graag om 20:00 uur in de kantine. 

Wat kun je verwachten? Net voor - en ook tijdens de zomerstop hebben er in verschillende commissies wisselingen qua samenstelling plaatsgevonden. Ook zijn we blij dat er weer vele (vaak) ouders enthousiast de rol van coach op zich hebben genomen. We zullen dus beginnen met een kennismaking. Het is tenslotte toch fijn om ook een gezicht bij de naam te hebben en te weten bij wie je voor wat terecht kunt. 

Als bestuur zijn we benieuwd naar de speerpunten voor dit seizoen vanuit de verschillende commissies. We willen jullie dus vragen ons hier kort en bondig over te informeren en alvast na te denken over wat je hiervoor nodig hebt van andere commissies en/of het bestuur. 

Ook is er iemand van Lisa aanwezig om ons mee te nemen in de mogelijkheden die de nieuwe app coaches en andere vrijwilligers biedt. 

De avond sluiten we rond 22:00 uur gezellig af. We hopen jullie allen te zien op donderdagavond 31 oktober. Tot dan!

Hartelijke groet,
Bestuur MHC Deurne