header foto header foto
 
Nieuws

Oud voorzitter Ria ter Borch overleden

12-7 Wij ontvingen het verdrietige bericht dat is overleden Ria ter Borch Ria heeft zich jarenlang als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging. Daarnaast is zij van 1984-1985 Voorzitter geweest.  Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe. 
Bestuur en leden van Mixed Hockey Club Deurne

Lees verder

Nieuws

Mixed Hockey Club Deurne 80 jaar jong!

19-5 Mixed Hockey Club Deurne 80 jaar jong!
Een feestelijk moment, althans dat zou het moeten zijn. We zouden ons jarig moeten voelen, maar de realiteit is anders. De huidige COVID-maatregelen zorgen ervoor dat er helaas nu nog geen feestelijke activiteiten kunnen worden gehouden. Echter, de (ere-) leden en sponsoren houden het feest nog tegoed! 14 mei 1941 is de officiƫle

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp 2021

22-4Misschien heb je het al gehoord: op dinsdag 24 en woensdag 25 augustus vindt het tweede hockeykamp plaats op onze eigen club! Dit kamp is alleen voor jeugdleden van de jongste jeugd tot en met de B-jeugd van MHC Deurne.

Lees verder

Nieuws

Laat je zien laat je horen door onze G-Stars

16-11Laat je zien laat je horen is een campagne van Uniek Sporten de Peel om aangepaste sporten onder de aandacht te brengen. Laat dat maar over aan onze leuke, gezellige en sportieve groep van de G-Stars! 

Lees verder

 

Agenda

24-8 Hockeykamp 2021

Contact

Sportpark De Kranenmortel, Energiestraat 9 5753 RN, Deurne
[email protected]
0493 - 315 790