header foto header foto
 
Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp MHC Deurne

25-6Misschien heb je het al gehoord: op dinsdag 21 en woensdag 22 juli vindt er een hockeykamp plaats op onze eigen club! Dit kamp is alleen voor jeugdleden van de jongste jeugd tot en met de B-jeugd van MHC Deurne .

Lees verder

Nieuws

ALV wordt uitgesteld

31-5 Beste leden, 
 
Zoals we gewend zijn zou er in de komende weken een algemene ledenvergadering georganiseerd worden. De huidige maatregelen maken het echter onmogelijk fysiek bij elkaar te komen. Deze kan dus niet op normale wijze doorgaan.
 

Lees verder

Nieuws

Selectie jeugdteams seizoen 2020/2021

11-5 Hallo allemaal,
 
Een aantal van jullie (59 zelfs!) hebben zich aangemeld voor deelname aan de selectie. Helaas hebben we de mededeling dat het door het Corona virus en de bijbehorende maatregelen op dit niet mogelijk is om het selectiebeleid compleet uit te voeren. Dat betekend dat de selectietrainingen die gepland waren voor zondag 10 en 17 mei niet door

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

De eerste trainingen weer van start!

5-5 De 1 e trainingen van onze jeugd zijn goed verlopen volgens de richtlijnen van de KNHB en RIVM. Blije gezichten, en rode wangen van de inspanningen waren de traktatie op deze trainingsavond. De kinderen hebben elkaar gemist en het is fijn om te zien wat onze rol als vereniging is. We kijken deze week nog of de opzet van trainingen en de logistiek van en naar het veld goed verlopen. Al

Lees verder

Nieuws

Laatste update n.a.v persconferentie 21 april

22-4 Beste leden en ouders,
 
Ook wij al bestuur hebben gisteren aandachtig naar de persconferentie geluisterd. Zoals bekend volgen wij als club sinds het begin de adviezen en instructies van de KNHB op. Zij houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van de VWS/NOC*NSF.
 

Lees verder

Nieuws

Update n.a.v aangescherpte maatregelen 23 maart

24-3 Beste leden en ouders,

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Via deze weg willen wij jullie graag informeren wat dit betekent voor de hockeysport en onze verenging.

Wat betekent dat voor de hockeysport?

Lees verder

 

Contact

Sportpark De Kranenmortel, Energiestraat 9 5753 RN, Deurne
[email protected]
0493 - 315 790