header foto header foto
 
Nieuws

Laat je zien laat je horen door onze G-Stars

16-11Laat je zien laat je horen is een campagne van Uniek Sporten de Peel om aangepaste sporten onder de aandacht te brengen. Laat dat maar over aan onze leuke, gezellige en sportieve groep van de G-Stars! 

Lees verder

Nieuws

Uitslag Rabo Clubsupport bekend

15-11 We hebben een mooi bedrag mogen ontvangen van de Rabobank voor de ClubSupport actie. Wij willen graag iedereen bedanken die op ons heeft gestemd! Dit zal ons helpen bij het organiseren van allerlei sociale en hockey gerelateerde activiteiten voor onze leden. 
Kijk op de volgende pagina:

Lees verder

Nieuws

Hebben jullie dit bericht op hockey.nl al gelezen?

20-10 Na de persconferentie van Mark Rutte vorige week was de avond nog lang niet voorbij voor Bart van Goch, voorzitter van Deurne. Direct na de persconferentie schakelde hij de volgende livestream alweer in: die van de gemeenteraadsvergadering, over de renovatie van het hoofdveld.
https://hockey.nl/nieuws/clubs/eerst-rutte-toen-de-gemeenteraad-een-hectische-avond-voor-deurne/

Lees verder

Nieuws

Laatste (corona) nieuws!

14-10 Beste allemaal, We praten jullie graag bij over een aantal zaken. Uiteraard over de nieuwe maatregelen n.a.v. de persconferentie op 13 oktober, maar daarnaast is er ook nog ander nieuws.  Nieuwe maatregelen in hoofdlijnen - De jeugd tot 18 jaar kan blijven trainen. De wedstrijden zijn echter stil gelegd tot nadere berichtgeving.  - Voor de senioren en veteranen

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Registreren op MHC Deurne

14-9 We zijn blij dat het seizoen weer begonnen is en dat we (vooralsnog) de wedstrijden kunnen gaan starten! Hopelijk blijft dit zo en kunnen we weer doen waar we allemaal zo veel plezier in hebben. 
 

Lees verder

 

Heren 1

MHC Bommelerwaard - Heren 1
Datum zondag 7-3 Spelen n.n.b.

Dames 1

Dames 1 - HC Mierlo
Datum zondag 14-3 Spelen n.n.b.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Sportpark De Kranenmortel, Energiestraat 9 5753 RN, Deurne
[email protected]
0493 - 315 790