header foto header foto
 
Nieuws afbeelding
Nieuws

Vertrouwenscontactpersoon

20-9 Het afgelopen seizoen is gebleken dat er onduidelijkheid is over wanneer je als lid of ouder terecht kunt bij de vertrouwenscontactpersoon.  Een vereniging wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockey. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Rabo ClubSupport

4-9 Zoals wij eerder bericht hebben organiseert de Rabobank: de actie Rabo ClubSupport. Om deze actie extra kracht bij te zetten reiken wij begin oktober prijzen (SportPunt bonnen en een Adidas Tafeltennis tafel IGS) uit aan:


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Klus-App

30-8 Wil je graag een bijdrage leveren voor onze hockeyclub, maar heb je geen tijd om een vaste functie in te vullen? Meld je dan aan voor de Klus-App groep! 
 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Kernwaarden

30-8MHC Deurne heeft de kernwaarden van de club uitgeschreven. Eigenlijk zijn de kernwaarden vanzelfsprekend, maar toch. Lees ze eens en probeer te imagineren (zoals Louis van Gaal dat zegt) wat er staat.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Vacature bestuurssecretaris/resse

9-8MHC Deurne is per direct op zoek naar een bestuurssecretaris/resse. Het niet gaat om de vervanging van de huidige secretaris maar om ondersteuning van het bestuur en om processen beter te kunnen stroomlijnen. Interesse? Neem contact op met de secretaris, Arno Beugels. Voor meer informatie zie de bijlage. 

Lees verder

Nieuws

Kom jij ons barteam versterken?

7-8 Wij zijn op zoek naar een gezellige topper(s) die ons komt helpen in de kantine! Ben jij 16 jaar of ouder, heb je een actieve werkhouding en vind je het leuk om diverse werkzaamheden achter de bar uit te voeren? Kom ons gezellige team dan versterken! Geïnteresseerd? Stuur een mail naar: [email protected]


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Vacature Vertrouwenscontactpersoon

21-7 MHC Deurne is vanaf het komende seizoen op zoek naar twee vertrouwenscontact personen (VCP). Voor meer informatie zie de bijlage. Bij interesse of voor vragen mail met Arno Beugels: [email protected]


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Brief van het bestuur aan alle ouders en leden

15-7Als bestuur signaleren wij dat er in bepaalde teams van de club onrust heerst en verschillende negatieve verhalen rondgaan. Tot nu toe hebben wij drie directe reacties gehad waarin concrete zorgen naar ons toe kenbaar zijn gemaakt. In dit bericht  (bijlage) willen wij een passende reactie hierop geven en duidelijkheid scheppen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Gezocht: tijdelijk leden 'statutencommissie'

28-6 Het bestuur zoekt op korte termijn enkele leden (minimaal 3) die willen toetreden tot de ‘Statuten Commissie’. Meld je aan bij de secretaris via [email protected] of via 06-19904420. 

Lees verder

Nieuws

Eerste wedstrijddagen seizoen 2023-2024

23-6
Eerste wedstrijden jeugd zaterdag 2 september
Laatste wedstrijden jeugd zaterdag 25 november
Eerste wedstrijden senioren zondag 10 september
Laatste wedstrijden senioren zondag 26 november

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Uitnodiging BBQ voor alle vrijwilligers van MHC Deurne

4-6 Beste Vrijwilligers, Coaches en trainers van MHC Deurne,
Als bedankje voor alle tijd, inzet en energie die jullie in het afgelopen seizoen in onze mooie club hebben gestoken nodigen wij jullie uit voor een BBQ op zaterdag 24 juni om 17 uur bij de club.  
Wij willen jullie vragen om je via onderstaande link aan te melden voor deze BBQ.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Proeflessen Hockey voor kinderen tot 10 jaar

24-5 Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

nieuwste editie van Hockey International

23-5https://hockey-magazine.nl/magazine/


Lees verder

Nieuws

Algemene Leden Vergadering op donderdag 22 juni om 19:45 uur

10-5 Beste (ere-) leden, ouders en verzorgers,
Wij nodigen jullie graag uit voor de Algemene Leden Vergadering op donderdag 22 juni om 19:45 uur in de kantine van MHC Deurne. De ALV start stipt om 20 uur.
Agendapunten:

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Publicatie in Eindhovens Dagblad d.d. 6 mei 2023

6-5Publicatie in Eindhovens Dagblad d.d. 6 mei 2023

Lees verder

Nieuws

Opening kunstgrasveld

30-4
Zaterdag 6 mei 2023
Voor G-team en alle junioren tot en met de B
12:00 uur Pannenkoekenlunch
 13:30 uur Toernooi en Spellenmiddag
 
Officiële opening kunstgras, buffet en feestavond afgelast.


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Jan Hoebens, Lid in de Orde van Oranje Nassau

26-4Vandaag 26 april 2023 is ons lid Jan Hoebens gedecoreerd. Van harte Jan.
Al meer dan 50 jaar is hij lid bij Mixed Hockeyclub Deurne. Eerst als speler en later als actieve vrijwilliger. Hij heeft zich meerdere jaren ingezet voor de veteranenteams en als clubscheidsrechter. De laatste jaren is hij actief in de onderhoudsgroep. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Aanmelden officiële opening hockeyveld zaterdag 6 mei

25-4Kom jij ook naar de officiële opening van ons hockeyveld op 6 mei? Meld je aan via de QR code. Dat kan nog tot 28 april. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Officiële opening hoofdveld zaterdag 6 mei 2023

10-4Deze feestelijke dag zit vol met festiviteiten. 16:00 uur officiële opening hoofdveld. Voor G-stars, jongste jeugd en junioren tot en met de jeugd onder 16. 12:00 uur Pannenkoeken lunch. 13:30 uur Hockey toernooi. Voor de Junioren boven de 16 tot en met alle Senioren, Veteranen. 17:30 uur Buffet met een hapje en een drankje.  Vanaf 19:30 uur

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Communicatie commissie

3-4Per 1 april heeft Linde Koolen de taken van Eef van den Broek overgenomen als Instagram en Facebook redacteur. Dank je wel Eef voor al je werk en Linde veel succes!

Lees verder

Nieuws

Nieuw bestuurslid

29-3Werner Berger is het nieuwe bestuurslid Algemene Zaken. Zijn portefeuille bestaat uit de barcommissie, website/Lisa en facilitaire zaken. Veel succes Werner.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Zomertijd

25-3Morgen zomertijd

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockey Pro League Eindhoven 7 tot 13 juni 2023

23-3Op de velden van Oranje Rood zijn er van 7 tot 13 juni dames en heren hockey hockeyinterlands voor de FIH Pro League.
Kaarten via https://fihproleague.nl/tickets/

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Nieuwjaarsborrel 7 januari 2023

11-12 Beste (ere)leden, ouders, coaches, trainers & vrijwilligers,
Graag willen jullie uitnodigen voor de MHC Deurne Nieuwjaarsborrel op zaterdag 7 januari 2023. Iedereen is vanaf 16 uur van harte welkom in de sfeervolle kantine van onze prachtige hockeyclub. Wij willen bij deze ook nadrukkelijk ouders en (jongste)jeugdleden uitnodigen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Seizoensafsluiting zondag 12 juni

5-6🤍💙 SEIZOENSAFSLUITING 💙🤍 Weer een leuk en vol programma met veel thuiswedstrijden, de huldiging van alle kampioenen en een drankje en dansje voor de liefhebbers! 🏑🥇🍻💃🏻 We hopen jullie zondag 12 juni te zien langs de zijlijn voor het aanmoedigen van onze teams, de huldiging van onze kampioenen of gewoon het seizoen op een leuke manier samen af te sluiten onder het genot van een

Lees verder

Nieuws

Informatieavond 25 mei renovatie veld en LED verlichting

7-5 Beste leden, ouders/verzorgers, 
Graag nodigen wij alle leden en de ouders/verzorgers van jeugdleden uit om op woensdag 25 mei naar de informatieavond te komen in de kantine van MHC Deurne. De inloop is vanaf 19:30u en we starten stipt om 20:00u. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp 2022

26-4 De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: deze zomer organiseert MHC Deurne voor de derde keer een eigen (succesvol) hockeykamp! Dit kamp staat onder leiding van Jeroen van Asseldonk. Dit hockeykamp vindt plaats op dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2022. Tijdens dit kamp wordt er veel aandacht besteedt aan de techniek en aan duels. Tijdens het kamp komt er

Lees verder

Nieuws

Super Sunday 10 april!

21-3S U P E R S U N D A Y 🤍💙🏑 Zondag 10 april spelen (bijna) alle senioren teams thuis! 💪🚀 Kom jij onze teams ook aanmoedigen? Uiteraard is er gedacht aan extra gezelligheid met een DJ en een hapje en drankje 🎶🍔🍻 Het belooft een mooie dag te worden! Tot zondag 10 april! 🤩
Lees verder

Nieuws

Update coronamaatregelen 18 december

18-12 Beste allemaal,  
Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december heeft het kabinet toegelicht dat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Steuntje in de rug van Plus Bouwmans en Rabobank Clubsupport

8-12Afgelopen weken hebben we twee hele mooie bedragen mogen ontvangen dankzij jullie steun!
Bij Plus supermarkt Bouwmans kon je mee onze vereniging gezond sparen. We zijn super blij met de € 329,- die we van Plus Bouwmans hebben mogen ontvangen. Bedankt voor het sparen!

Lees verder

Nieuws

Update coronamaatregelen 26 november - zaalseizoen

27-11 Beste leden, ouders en verzorgers,
Tot onze spijt moeten we weer nieuwe afspraken maken met elkaar n.a.v. de persconferentie van vrijdagavond 26 november. Nieuwe maatregelen raken hockey, maar de competities gaan door. Gelieve onderstaande goed door te lezen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Update coronamaatregelen 6 november

5-11 Zoals bekend volgt de KNHB sinds het begin van de coronacrisis de lijn van de overheid wat betreft de coronamaatregelen. Deze richtlijnen volgen wij als vereniging ook.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Rabo Clubsupport

9-10Wij doen mee met Rabo Clubsupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport


Lees verder

Nieuws

Oud voorzitter Ria ter Borch overleden

12-7 Wij ontvingen het verdrietige bericht dat is overleden Ria ter Borch Ria heeft zich jarenlang als vrijwilliger ingezet voor onze vereniging. Daarnaast is zij van 1984-1985 Voorzitter geweest.  Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe. 
Bestuur en leden van Mixed Hockey Club Deurne

Lees verder

Nieuws

Algemene Ledenvergadering donderdag 15 juli

2-7 Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
Met plezier willen we jullie uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering van donderdag 15 juli a.s. We zullen jullie o.a. bijpraten over de stand van zaken betreffende de veldrenovatie Veld 1 waarvoor een investering zal moeten worden gedaan.

Lees verder

Nieuws

Een echte wedstrijd hockeyen? Het kan weer!

10-6 Jeugd- en jongste jeugdteams mogen weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen en dat is goed nieuws! De KNHB organiseert daarom op 12, 19 en 26 juni regiocompetities waar Deurne ook aan deel zal nemen.

Lees verder

Nieuws

Mixed Hockey Club Deurne 80 jaar jong!

19-5 Mixed Hockey Club Deurne 80 jaar jong!
Een feestelijk moment, althans dat zou het moeten zijn. We zouden ons jarig moeten voelen, maar de realiteit is anders. De huidige COVID-maatregelen zorgen ervoor dat er helaas nu nog geen feestelijke activiteiten kunnen worden gehouden. Echter, de (ere-) leden en sponsoren houden het feest nog tegoed! 14 mei 1941 is de officiële

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp 2021

22-4Misschien heb je het al gehoord: op dinsdag 24 en woensdag 25 augustus vindt het tweede hockeykamp plaats op onze eigen club! Dit kamp is alleen voor jeugdleden van de jongste jeugd tot en met de B-jeugd van MHC Deurne.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Online Hockey Quiz deze Vrijdag 5 februari

3-2 Hoi allen, 
Competitie en hockey kan natuurlijk ook op een andere manier samengaan dan een wedstrijd spelen! Daarom voor alle fanatiekelingen (op het veld, maar ook gerust die daarnaast) is er deze vrijdagavond de Online Hockey Quiz!

Lees verder

Nieuws

Avondklok

22-1 Beste leden en ouders,
Zoals bij iedereen bekend moet iedereen vanaf zaterdag 23 januari tot en met (in elk geval) dinsdag 9 februari vanaf 21:00 uur thuis zijn tenzij zij tot een uitzonderingsgroep behoren. Dit vraagt van onze vereniging om de jeugdtrainingen zo in te plannen dat onze jongere leden en de begeleiders buiten kunnen sporten en vervolgens op tijd thuis kunnen zijn.

Lees verder

Nieuws

Uitslag Rabo Clubsupport bekend

15-11 We hebben een mooi bedrag mogen ontvangen van de Rabobank voor de ClubSupport actie. Wij willen graag iedereen bedanken die op ons heeft gestemd! Dit zal ons helpen bij het organiseren van allerlei sociale en hockey gerelateerde activiteiten voor onze leden. 
Kijk op de volgende pagina:

Lees verder

Nieuws

Hebben jullie dit bericht op hockey.nl al gelezen?

20-10 Na de persconferentie van Mark Rutte vorige week was de avond nog lang niet voorbij voor Bart van Goch, voorzitter van Deurne. Direct na de persconferentie schakelde hij de volgende livestream alweer in: die van de gemeenteraadsvergadering, over de renovatie van het hoofdveld.
https://hockey.nl/nieuws/clubs/eerst-rutte-toen-de-gemeenteraad-een-hectische-avond-voor-deurne/

Lees verder

Nieuws

Laatste (corona) nieuws!

14-10 Beste allemaal, We praten jullie graag bij over een aantal zaken. Uiteraard over de nieuwe maatregelen n.a.v. de persconferentie op 13 oktober, maar daarnaast is er ook nog ander nieuws.  Nieuwe maatregelen in hoofdlijnen - De jeugd tot 18 jaar kan blijven trainen. De wedstrijden zijn echter stil gelegd tot nadere berichtgeving.  - Voor de senioren en veteranen

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Rabo Clubsupport actie! Breng je stem uit!

5-10Vanaf vandaag kun je weer je stem weer uitbrengen voor de Rabo Club Support Actie! Kunnen we op je rekenen? Stemmen kan via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren rabobank.nl/clubsupport Dit doe je door in je app of via de website te gaan naar de knop ‘Zelf Regelen’. Als lid van de Rabobank kun je tot en met 25 oktober je stem uitbrengen.

Lees verder

Nieuws

Mededelingen aanvang nieuwe seizoen

1-9 Beste leden en ouders/verzorgers,
Na een aantal weken zomerstop zijn vorige week alle trainingen weer begonnen. Nu de start van de competities er weer aan komt, vragen we jullie aandacht voor een aantal belangrijke mededelingen.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

17 jaar trouwe dienst bij MHC Deurne

31-8 Dat clubliefde in deze tijd nog bestaat heeft Annemarie Brinks laten zien. Afgelopen zondag bij de start van het hockeyseizoen werd Annemarie in de bloemetjes gezet door voorzitter Bart van Goch. Zeventien jaar lang was Annemarie op de achtergrond werkzaam en verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Misschien voor veel leden niet direct een bekend gezicht, maar iedereen kwam uiteindelijk

Lees verder

Nieuws

Jongste jeugd Traint tm 1 juli

28-6De jongste jeugdteams (fjes tm 8tallen) trainen nog op maandag 29 juni en op woensdag 1 juli as. Daarna is het zomervakantie. Bij mooi weer gaan de sproeiers aan na afloop dus een handdoek meebrengen is gewenst! 
De juniorenteams die overleggen met de trainers of er nog getraind wordt.

Lees verder

Nieuws

Trainingsdag C jeugd 27 juni

26-6Op zaterdag 27 juni zal er wederom een C-trainingsdag plaatsvinden voor de Cteams van MHC Deurne.
Verzamelen 10.45 uur wedstrijden 11.00 uur klaar rond 13.00 uur
Neem een wit/blauw shirt mee. Vergeet niet om je goed in te smeren bij warm weer en een bidon mee te brengen en/of iets te eten.
Tot zaterdag groetjes Hetty NibbelkeLees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp MHC Deurne

25-6Misschien heb je het al gehoord: op dinsdag 21 en woensdag 22 juli vindt er een hockeykamp plaats op onze eigen club! Dit kamp is alleen voor jeugdleden van de jongste jeugd tot en met de B-jeugd van MHC Deurne.

Lees verder

Nieuws

Materialen Inleveren zaterdag 4 juli

18-6 Wij willen graag weer alle materialen verzamelen, zodat we deze weer in orde kunnen maken voor het komende hockeyseizoen: keepersspullen ( zorg dat deze in lockers opgeborgen zijn) keepershirt inleveren(uitgewassen) de maskers de hesjes (graag eerst uitwassen) de pionnen tassen met ballen de wedstrijdshirts (uitgewassen) de 2 sleutels van de kluisjes. De

Lees verder

Nieuws

ALV wordt uitgesteld

31-5 Beste leden, 
 
Zoals we gewend zijn zou er in de komende weken een algemene ledenvergadering georganiseerd worden. De huidige maatregelen maken het echter onmogelijk fysiek bij elkaar te komen. Deze kan dus niet op normale wijze doorgaan.
 

Lees verder

Nieuws

Selectie jeugdteams seizoen 2020/2021

11-5 Hallo allemaal,
 
Een aantal van jullie (59 zelfs!) hebben zich aangemeld voor deelname aan de selectie. Helaas hebben we de mededeling dat het door het Corona virus en de bijbehorende maatregelen op dit niet mogelijk is om het selectiebeleid compleet uit te voeren. Dat betekend dat de selectietrainingen die gepland waren voor zondag 10 en 17 mei niet door kunnen gaan.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

De eerste trainingen weer van start!

5-5 De 1etrainingen van onze jeugd zijn goed verlopen volgens de richtlijnen van de KNHB en RIVM. Blije gezichten, en rode wangen van de inspanningen waren de traktatie op deze trainingsavond. De kinderen hebben elkaar gemist en het is fijn om te zien wat onze rol als vereniging is. We kijken deze week nog of de opzet van trainingen en de logistiek van en naar het veld goed verlopen. Al onze

Lees verder

Nieuws

Laatste update n.a.v persconferentie 21 april

22-4
Beste leden en ouders,
 
Ook wij al bestuur hebben gisteren aandachtig naar de persconferentie geluisterd. Zoals bekend volgen wij als club sinds het begin de adviezen en instructies van de KNHB op. Zij houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van de VWS/NOC*NSF.
 

Lees verder

Nieuws

Wedstrijden en trainingen afgelast t/m 28 april

1-4 Beste leden en ouders,
Naar aanleiding van actuele ontwikkelingen en eerdere berichtgeving zijn alle wedstrijden én trainingen afgelast tot en met 28 april. Dit betreft een maatregel genomen door de KNHB en geldt voor alle teams ongeacht niveau en competities. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe

Lees verder

Nieuws

Update n.a.v aangescherpte maatregelen 23 maart

24-3 Beste leden en ouders,

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Via deze weg willen wij jullie graag informeren wat dit betekent voor de hockeysport en onze verenging.

Wat betekent dat voor de hockeysport?

Lees verder

Nieuws

Wedstrijden tot en met zondag 15 maart afgelast!

11-3 Beste leden en ouders,
 
Na eerdere berichtgeving kunnen wij nu mededelen dat de alle wedstrijden van aankomend weekend zijn afgelast. De KNHB heeft besloten alle competitiewedstrijden (uit en thuis) gespeeld door Brabantse teams tot en met zondag 15 maart af te gelasten.
 

Lees verder

Nieuws

Berichtgeving m.b.t Corona

10-3 Beste leden en ouders,
In verband met het coronavirus hebben wij als club alsmede de KNHB vragen ontvangen over het al dan niet doorgaan van hockeytrainingen en -wedstrijden. Gezien in Brabant het advies is om sociaal contact tot een minimum te beperken lasten wij de trainingen per direct af. Dit zal zijn tot nader order. Wij als vereniging en natuurlijk de KNHB houden de situatie

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Ook het funkey hockey begint weer!

8-3Zaterdag 14 maart gaat het Funkey hockey weer van start! Op een laagdrempelige manier en al spelenderwijs kunnen kinderen van 4 en 5 jaar kennis maken met hockey. De trainingen zijn op zaterdagochtend van 09:30 tot 10:15. Er wordt nog geen gebruik gemaakt van hockeysticks. Om je zoon of dochter aan te melden of voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Proeflessen weer van start!

8-3 Aanstaande woensdag, 11 maart,  worden er weer proeflessen hockey verzorgt bij ons op de club! Dit is van 17.30 tot 18.30 uur voor kinderen van 6-10 jaar.
Aanmelden kan [email protected]
Kom gezellig een keer vrijblijvend kennismaken met deze leuke teamsport! Een stick is te leen op de club.


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Funkey start 14 maart

17-2Funkeyhockey is voor kinderen van 4 en 5 jaar als basis voor de hockeyklas. Zij leren spelenderwijs de basis van het hockeyen d.m.v. stokken,ringen, plastic ballen etc. Er zijn allemaal leuke oefeningen waardoor de kinderen in teamverband leren sporten, goed leren bewegen, balvaardig worden en vooral veel plezier hebben met leeftijdsgenoten. We starten weer op zaterdag 14 maart van 09.30 uur-

Lees verder

Nieuws

Veldtrainingen starten

17-2Vanaf vandaag 17 februari starten de veldtrainingen weer voor de Juniorenteams. In het trainingsschema zie je de dagen en tijden van je wanneer je team traint. Voor veel teams is dit ongewijzigd gebleven.  In de carnavalsvakantie zijn er geen trainingen of trainer spreek dit apart met jullie af. Een plezier en sportief seizoen toegewenst. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

In memoriam Martien van Hooff

13-2 In memoriam Martien van Hoof
Verrast lees ik dat hij is gegaan, weg van hier, en naar daar. 20 jaar lang heeft hij mijn wedstrijden gefloten. Waarom zou je dat doen? Niet voor mij, dat weet ik zeker, maar wel voor ons, het veteranenteam waar hij oneindig lang keepte tot zijn fysieke gestel hem dat belette. Waar je zoveel plezier aan beleeft, wil je niet zo maar bij weg. Dus

Lees verder

Nieuws

Spelregeluitleg Jongste Jeugd

6-2Op maandag 2 maart is er voor de nieuwste leden een Spelregeluitleg voor de Fjes ( 3 tallen) tijdens de training van 18.15-19.15 uur in de bestuurskamer. Op woensdag 4 maart is er voor de nieuwste leden een Spelregeluitleg voor de 6- en 8tallen van 17.30-18.30 uur in de bestuurskamer

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 11 januari

28-12 Graag nodigt MHC Deurne haar leden, ouders van leden, andere gezinsleden, vrijwilligers en sponsoren uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 11 januari! Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling! 


Lees verder

Nieuws

8 februari 2020 : Zaaltraining Jongste Jeugd

10-12Zaterdag 8 februari 2020  is de 3de zaaltraining voor de Jongste Jeugd
Wij verwachten alle Jongste jeugdleden compleet in sportieve outfit, scheenbeschermers, hockeystick, bitje en gymschoenen met lichte zolen. NIET met buitenschoenen.

Lees verder

Nieuws

SCHEIDSRECHTERS BIJ ZAALHOCKEY

7-12 Beste Scheidsrechters,
Jullie worden opgesteld voor twee wedstrijden. Je fluit in een keer vier helften van 20 minuten. Via de LISA app heb je een bericht ontvangen. Staat hier de tweede wedstrijd niet bij, kijk dan op de site van www.mhcdeurne.nl - Hockey - Wedstrijdschema voor de tweede wedstrijd. Rechtsonder staan de zaalblokken waarbij beide uitteams tegen mekaar spelen met

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Een geslaagd Zwarte Pietentraining!

20-11Op maandag 18 november kregen we bezoek van een 10tal zwarte pieten die met de G-stars en Jongste Jeugd hebben meegetraind. In de regen konden de zwarte pieten hun 'foutieve' hockeytechnieken laten zien en werden ze gecorrigeerd door onze jongste jeugdleden. Alle jonge spelers zijn weer voorzien van een leuke "High Five"markeerstift van MHC DEURNE waarvoor dank! 

Lees verder

Nieuws

Competitieboek Zaalhockey 2019 2020

20-11Hierbij het algemene Competitie handboek zaalhockey 2019 2020  voor diegene die meer wil weten over de spelregels van het zaalhockey.


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Funkeyhockey start 14 september

12-9Na een succesvolle pilot starten we as zaterdag 14 september weer met Funkeyhockey voor de 4 en 5 jarige onder ons. Meer info in de flyer. Je kunt je opgeven en anders ben je welkom as zaterdag bij MHC Deurne.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Oefenwedstrijd H1 woensdagavond 4 september

3-9Woensdagavond 4 september speelt Heren 1 een oefenwedstrijd tegen DVS Heren 1. Kom ons vaandelteam aanmoedigen! De kantine is geopend! 

Lees verder

Nieuws

Start 26 augustus Jongste Jeugd

18-8De Jongste Jeugd trainingen starten op maandag 26 augustus van 18.15-19.15 uur voor de Fjes (Mf1, Mf2, JEf1mix)  de 6/8 tallen ME61, ME81, ME82 en JE81mix .  Deze training staat onder leiding van Thieu Wolters. Op woensdagen traint de Jongste Jeugd van 17.30-18.30 uur onder leiding van Maja Nooijen. Dan trainen de Hockeyklas, de 6/8 tallen ME61, ME81, ME82, JE81mix. Vragen over deze

Lees verder

Nieuws

Bestuurswisselingen MHC Deurne

22-7 MHC Deurne heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering van 13 juni jl. een aantal nieuwe bestuursleden benoemd.

Lees verder

Nieuws

NIEUW: Gezocht commissieleden Trainingscoördinatie

23-5Na dit seizoen ga ik na 5 jaar stoppen met mijn bijdrage als trainingscoördinator van de club. Ik heb er van genoten om te zien hoeveel leden, en ouders hun schouders er onder gezet gezet hebben om de club op een goede manier draaiende te houden voor wat betreft de opleiding van onze hockeyers. Daar ben ik ook echt trots op!


Lees verder

Nieuws

Seizoen C-D jeugd goed gestart

12-9 Afgelopen zaterdag is de competitie voor de jeugd gestart. Voor de C-D jeugd is deze heel goed gestart van de 8 gespeelde wedstrijden is er 6 keer de volle winst behaald !! In totaal zijn er 49 doelpunten door Deurne gemaakt en met 16 tegentreffers is dat per wedstrijd een mooi gemiddelde. 8 voor en 2 tegen !! Beide verloren wedstrijden waren tegen Horst....toeval? 5 eerste plekken na 1

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Reanimatie en AED

15-12
Beste (ere)leden, ouders en vrijwilligers,
In 2023 willen wij een cursus reanimatie en AED organiseren voor alle leden, ouders en vrijwilligers. 

Lees verder

Nieuws

Notulen ALV 30 november 2022

8-12De notulen van de ALV van 30 november 2022 zijn verschenen. Zie de bijlage.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Je 1e autorijles cadeau bij MHC Deurne!

7-12 Wil jij je rijbewijs (B) gaan halen? Dan krijg jij als lid van onze club je 1e proefles cadeau!
MHC Deurne slaat de handen ineen met Rijschool van de Mortel.
 

Lees verder

Nieuws

Update coronamaatregelen 13 november

14-11 Beste leden en ouders/verzorgers,
Er zijn vanwege de oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze raken ook de hockeysport.
Hieronder zetten we op een rijtje wat dit betekent en welke maatregelen per 13 november 18:00 uur van kracht zijn op ons sportcomplexen.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Een steuntje in de rug!

11-9 Geef MHC Deurne een steuntje in de rug en doe boodschappen bij de Plus Supermarkt in Deurne!
 
Klanten van de Plus Supermarkt kunnen vanaf nu sparen voor onze vereniging. Met deze spaaractie kunnen wij een (financieel) steuntje in de rug krijgen. En dat is natuurlijk meer dan welkom!
 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Rabobank verlengt met 1 jaar hun verbintenis met MHCDeurne.

21-5 In deze COVID- periode heeft Rabobank haar overeenkomst als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling verlengt met 1 jaar. Ondanks dat we als vereniging beperkt zijn met het kunnen uitdragen van Rabobank als trotse sponsor, is er in de week van ons 80 jarige bestaan een nieuwe verbintenis getekend. Hiermee wordt loyaliteit beloond. Beide partijen gebruiken komende periode om te kijken hoe er opnieuw

Lees verder

Nieuws

Competities 2020-2021 per direct beëindigd, maar we blijven trainen

25-4 Beste leden,
 
Zoals jullie waarschijnlijk ook eerder deze week hebben gelezen, heeft de KNHB naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerde openingsplan en de recente persconferenties besloten alle competities van seizoen 2020-20201 te beëindigen. Helaas geen wedstrijden in competitievorm meer voor het seizoen 2020-2021.

Lees verder

Nieuws

Maatregelen sport coronavirus n.a.v persconferentie 28 september

30-9  
Beste leden en ouders,
De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd en gelden per dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur, zijn ook van invloed op de (hockey)sport. Deze maatregelen gelden voor ALLE hockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

6x6 Toernooi terug bij MHC Deurne

23-7Terug van weggeweest! Na een aantal succesvolle edities organiseert MHC Deurne dit jaar weer het welbekende 6x6 toernooi! Het toernooi vindt plaats op zaterdag 31 augustus vanaf 16.00u. Zowel heren als dames, beginnend of ervaren, iedereen is van harte welkom om mee een balletje te komen slaan! Heb jij zin in een leuke middag en avond met wedstrijden, bbq, muziek en gezelligheid? Verzamel

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Verslag kascommissie

18-12 Het bestuur is verheugd over de uitkomsten, het zorgvuldige verslag en de aanbevelingen van de kascommissie (zie bijlage). 
 


Lees verder

Nieuws

Ereleden

30-11Woensdag 30 november heeft de Algemene Leden Vergadering ingestemd met het voorstel van het bestuur de volgende leden te benoemen tot erelid:
 
* Martien van Griensven
* Jan Hoebens

Van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

MHC Deurne update december

21-12 Beste leden,
Na een korte periode waarin de bal weer rolde voor alle leden, en we ons jubileum op een mooie wijze hebben kunnen vieren, zouden we alweer de zaal in gaan. De Corona realiteit heeft ons echter al weer ingehaald. Voorlopig zijn alle zaalactiviteiten stilgelegd tot nader order.

Lees verder

Nieuws

Start 24 augustus Jongste Jeugd

22-8OP maandag 24 augustus starten de Jongste Jeugdtrainingen van 18.15-19.15 uur voor de Benjamins, ME61, ME62, JE61mix en ME81 Op woensdag 26 augustus trainen van 17.30-18.30 uur de Hockeyklas, Benjamins, ME61, ME62, JE61mix , ME81 en Keepers
Iedereen weer veel hockeyplezier gewenst! 

Lees verder

Nieuws

Laat je zien laat je horen door onze G-Stars

16-11Laat je zien laat je horen is een campagne van Uniek Sporten de Peel om aangepaste sporten onder de aandacht te brengen. Laat dat maar over aan onze leuke, gezellige en sportieve groep van de G-Stars! 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeysticks voor G-STARS

4-11Vandaag 4 november hebben onze G-stars nieuwe hockeysticks in ontvangst mogen nemen van Cyclone tijdens hun wekelijkse training. Je kunt wel zien, allemaal blije gezichten. Nogmaals dank aan Cyclone voor deze fantastische actie.   

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Mededelingen contributiezaken KNHB 2023-2024

30-8Regelwijzigingen en competitie-informatie voor seizoen 2023-2024 van de KNHB. 

Lees verder

Nieuws

KNHB scheidsrechterbriefing 2023-2024

27-8 Extra nieuws over de spelregels

Lees verder

Nieuws

Speelregels Jongste Jeugd 2023-2024

23-6 Speelregels 2023-2024
O8

Met ingang van seizoen 2023-2024 worden er een paar wijzigingen doorgevoerd. Bij de start van het seizoen blijven we 3 goaltjes gebruiken, maar na de winterstop wordt dit teruggebracht tot 2 goaltjes. Verder kan scoren alleen nog binnen het 5 meter (doel)gebied en na een doelpunt wordt het spel hervat vanaf de middellijn.


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Hockeykamp 2023

23-4 De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: deze zomer organiseert MHC Deurne voor de derde keer een eigen (succesvol) hockeykamp! Dit kamp staat onder leiding van Jeroen van Asseldonk. Dit hockeykamp vindt plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus 2023. Tijdens dit kamp wordt er veel aandacht besteedt aan de techniek en aan duels. Mis dit dus niet!


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Fruit voor de jeugd op zaterdag

23-3Vanaf aanstaande zaterdag 25 maart ligt er op de zaterdagen fruit in de kantine wat speciaal is voor onze jeugd en de tegenstanders van deze teams. Dit fruit wordt gesponsord door Beijers groente en fruit. Hiermee zijn wij natuurlijk hartstikke blij! Samen gaan we voor een gezondere kantine.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

EK Hockey Mönchen Gladbach 17 tot 28 aug 2023

7-3Wil jij ook eens naar Nederland kijken? Heb jij favoriete Nederlands elftalspelers? Ga naar het EK Hockey in Duitsland, Mönchen Gladbach, 70 km van Deurne. 9 dagen lang fantastisch hockey. Bij eventim.nl kun je de tickets kopen. Je kaartje is de hele dag geldig, je kunt soms wel 4 wedstrijden zien. Ga met je vriendjes of vriendinnetjes. Neem je stick en bal mee voor de KidsZone.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Sponsoring

27-2 Voor het sponsorbeleid van MHC Deurne zie bijlage. Interesse? Mail naar [email protected].


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Vacatures vrijwilligers

21-12 Het is een uitdagende tijd waarin enthousiaste vrijwilligers zijn verworden tot een schaars goed. Daarom hebben wij jullie hulp hard nodig!  Om goed leiding te kunnen geven aan de club zoeken wij diverse vrijwilligers. In de bijlage zie je het organisatieschema van MHC Deurne. 


Lees verder

Nieuws

Je adresgegevens op orde!

21-3Beste leden,
Ben je verhuisd? Heb je een nieuw telefoonnummer of emailadres? Wil je dat de contributie van een ander bankrekeningnummer wordt afgeschreven? Geef dit dan altijd door aan de ledenadministratie. Je kunt ze bereiken via [email protected] 

Lees verder

Nieuws

80 jaar MHC Deurne

2-9 80 jaar MHC Deurne
 
Reserveer zaterdag 16 oktober in je agenda!!! Dan heeft MHC Deurne haar 80-jarige viering voor jong en oud. Overdag zal er een feestelijke dag voor de jeugd zijn, uiteraard in het thema van hockey. Voor iedereen zullen er leuke activiteiten zijn. Voor de senioren zal er een feestelijke avond worden georganiseerd.
 

Lees verder

Nieuws

AFGELASTING ZAALHOCKEY 9 FEBRUARI

8-2Voor morgen ( zondag 9 februari ) is alle zaalhockey AFGELAST. Wordt niet ingehaald.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Zaalhockey Kick off

13-11 Zondag 24 november wordt de Kick Off van het zaalhockeyseizoen georganiseerd!
Om voorbereid de zaal in te gaan, kijk dan voor informatie op de pagina van het zaalhockey die je terug kunt vinden wanneer je op de kop 'hockey' klikt. 

Lees verder

Nieuws

Geslaagde avond met vrijwilligers en betrokkenen

2-11Op donderdag 31 oktober hebben we de eerste avond van dit seizoen georganiseerd voor vrijwilligers en betrokkenen van onze vereniging. De eerste van dit seizoen? Ja, want we kunnen nu al concluderen dat hier een vervolg aan wordt gegeven. 

Lees verder

Nieuws

Dames 1 door naar volgende ronde Silver Cup

2-11 Door een goed optreden van Dames 1 in de wedstrijd afgelopen vrijdag 1 november mogen onze Dames aantreden in de vierde ronde van de Silver Cup. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 22 november om 20.30 uur. Houd deze datum vrij in jullie agenda.

Lees verder

Nieuws

Pinnen? Ja graag!

18-9 Vanaf aanstaande zondag 22 september jl. kan er in de kantine alleen nog maar gepind worden. Er is dan dus ook geen contant geld meer in de kantine. Het bestuur heeft deze keuze gemaakt om de veiligheid te waarborgen voor zowel het barpersoneel als de leden en om het gemak te verbeteren.

Lees verder

Nieuws

Parkeren bij MHC Deurne

17-9 Beste leden en ouders,
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er werkzaamheden plaatsvinden aan het voormalig parkeerterrein bij SV Deurne. Op dit terrein wordt een nieuw onderkomen gebouwd voor de Deurnese jeu de boulesvereniging Tic-Tac.

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Seizoensopening 2019/2020

3-9 Blije gezichten bij MHC Deurne!
 
Het sportpark was zaterdag mooi aangekleed met springkussens, stormbaan, Rabobank fotobus en een mooie aankleding van NOBRA Cars met 2 mooie cabrio’s waarmee het mooie weer werd bevestigd.Lees verder

Nieuws

Clubkleding bij Sportpunt Deurne

10-2 15% korting op de trainingskleding van MHC DEURNE bij Sportpunt in Deurne! Deze actie is geldig van 10 februari t/m 22 februari 
Voor de clubcollectie van MHC Deurne kun je terecht bij Sportpunt Deurne op Kerkstraat 24!

Lees verder

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Sportpark De Kranenmortel, Energiestraat 9 5753 RN, Deurne
[email protected]
0493 - 315 790