header foto header foto
 
Nieuws afbeelding
Nieuws

Vertrouwenscontactpersoon

20-9 Het afgelopen seizoen is gebleken dat er onduidelijkheid is over wanneer je als lid of ouder terecht kunt bij de vertrouwenscontactpersoon.  Een vereniging wil n√°tuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport: hockey. 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Rabo ClubSupport

4-9 Zoals wij eerder bericht hebben organiseert de Rabobank: de actie Rabo ClubSupport. Om deze actie extra kracht bij te zetten reiken wij begin oktober prijzen (SportPunt bonnen en een Adidas Tafeltennis tafel IGS) uit aan:


Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Klus-App

30-8 Wil je graag een bijdrage leveren voor onze hockeyclub, maar heb je geen tijd om een vaste functie in te vullen? Meld je dan aan voor de Klus-App groep! 
 

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws

Kernwaarden

30-8MHC Deurne heeft de kernwaarden van de club uitgeschreven. Eigenlijk zijn de kernwaarden vanzelfsprekend, maar toch. Lees ze eens en probeer te imagineren (zoals Louis van Gaal dat zegt) wat er staat.

Lees verder

Nieuws

KNHB scheidsrechterbriefing 2023-2024

27-8 Extra nieuws over de spelregels

Lees verder

Nieuws

Speelregels Jongste Jeugd 2023-2024

23-6 Speelregels 2023-2024
O8

Met ingang van seizoen 2023-2024 worden er een paar wijzigingen doorgevoerd. Bij de start van het seizoen blijven we 3 goaltjes gebruiken, maar na de winterstop wordt dit teruggebracht tot 2 goaltjes. Verder kan scoren alleen nog binnen het 5 meter (doel)gebied en na een doelpunt wordt het spel hervat vanaf de middellijn.


Lees verder

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Sportpark De Kranenmortel, Energiestraat 9 5753 RN, Deurne
[email protected]
0493 - 315 790