header foto header foto
 
Nieuws

Hockeykamp 2022

Nieuws afbeelding 26-4-2022

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: deze zomer organiseert MHC Deurne voor de derde keer een eigen (succesvol) hockeykamp! Dit kamp staat onder leiding van Jeroen van Asseldonk. Dit hockeykamp vindt plaats op dinsdag 23 en woensdag 24 augustus 2022Tijdens dit kamp wordt er veel aandacht besteedt aan de techniek en aan duels. Tijdens het kamp komt er een tophockeyer langs voor een clinic. Mis dit dus niet!

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit verschillende programma's. Zo is er dit jaar weer een dag- en overnachtkamp! De kosten voor het dagkamp (2 losse dagen) zijn € 60,00 euro per deelnemer. Hier zit de lunch uiteraard bij inbegrepen. De kosten voor het overnachtkamp zijn € 75,00 euro per deelnemer. Natuurlijk wordt er dan ook gezorgd voor het avondeten en -programma en het ontbijt. Je hoeft dus niet zelf iets te eten of te drinken mee te nemen. Een eigen tent regelen is hierbij wel noodzakelijk. Ook krijgt iedere deelnemer van zowel het dag- als het overnachtkamp een te gek shirt! Ook voor de G-stars is er een mogelijkheid om mee te doen met dit hockeykamp! Voor hen geldt geen maximum leeftijd. Op dinsdag 23 augustus is er voor hen een programma van 9:30 uur tot 16:30 uur. Kosten zijn € 35,00 euro per deelnemer.

Na het invullen van het aanmeldformulier krijg je een bericht over de betaling. Hierna is de inschrijving definitief.

 

Wie: Jeugdleden van MHC Deurne van 6 tot 16 jaar

Wat: Hockeykamp

Waar: MHC Deurne

Wanneer: 23 en 24 augustus 2022

Hoe laat: 9:30 - 16:30 uur (voor het dagkamp), di 9:30 - wo 16:30 uur (voor het overnachtkamp)

Kosten: € 60,00 zonder overnachting, € 75,00 met overnachting, € 35,00 voor de G-Stars (Dinsdag 23 augustus). Allen inclusief shirt!

Alle (ouders van de) jeugdleden hebben een mail gekregen met de link om je in te schrijven voor dit hockeykamp. Mocht deze onverhoopt niet zijn aangekomen, dan kun je altijd een mail sturen naar [email protected]. Ook als er nog vragen zijn kan er gemaild worden naar dit mailadres.


Hopelijk tot 23 en 24 augustus!