header foto header foto
 
Nieuws

Klus-App

Nieuws afbeelding 30-8-2023

Wil je graag een bijdrage leveren voor onze hockeyclub, maar heb je geen tijd om een vaste functie in te vullen? Meld je dan aan voor de Klus-App groep! 

 

Elk seizoen zijn er veel klussen en onderhoudswerkzaamheden bij onze hockeyclub. Deze klussen worden momenteel door een kleine groep trouwe vrijwilligers uitgevoerd. Andere klussen blijven vaak liggen door een tekort aan vrijwilligers.  

 

Het idee is om een aantal keer per seizoen te inventariseren welke klussen er gedaan moeten worden. Denk hierbij aan schilderwerk, onderhoud kantine/kleedkamers, vervangen deuren, schoonmaakwerkzaamheden en dergelijke. Zodra er concrete klussen zijn zal de beheerder van de app je informeren over de klussen die gedaan moeten worden en een voorstel doen voor een datum. De klusjes worden zoveel mogelijk samen met een groepje mensen uitgevoerd en na afloop is er ruimte voor een hapje en een drankje. Kun je een keer niet of heb je geen affiniteit of ervaring met bepaalde klussen? Geen probleem, er zullen hopelijk altijd een aantal mensen zijn die wel kunnen en ervaring hebben met bepaalde klussen. 

 

Vele handen maken licht werk,

 

Je kunt je aanmelden voor de klus-App door beheerder een bericht te sturen . Voor naam en telefoon zie de mail van het bestuur over deze Klus-App.