header foto header foto
 
Nieuws

Vacature Zaalhockey

Nieuws afbeelding 23-6-2024

Vacature:

Met spoed zijn we op zoek naar 2 personen voor de zaalhockeycommissie. Als alles goed gaat, zullen vanaf eind november tot half februari met zo'n 10 teams meedoen met de zaalhockey. De organisatie hiervoor begint al in september. De zaalhockeycommissie zorgt ervoor dat zaalteams kunnen trainen en spelen. 

 

De zaalhockeycommissie bestaat momenteel uit 1 lid (Mariken Arts). Zij kan deze commissie niet alleen dragen en wil doorgaan mits er versterking komt. Mariken is bereid om nieuwe leden wegwijs te maken. De commissie bestaat uit minimaal 3 personen die elk een aandachtsgebied kunnen hebben: accommodatie, administratie en communicatie. We zoeken 1, maar liever 2 personen die de administratie en communicatie op zich nemen (en de rol van coördinator op zich neemt).

 

Administratie: 

- Het opgeven van zaalhockeyteams aan KNHB 

- Aanmaken teams en koppelen van leden in LISA 

- Inventariseren en verwerken deelnemers 

- Competitieschema KNHB beoordelen en doorsturen 

 

Communicatie:

- Informeren coaches en spelers over updates, trainingsschema, speelschema, arbitrage 

- Ad-hoc beantwoorden van vragen van teams en coaches 

- (mede) organiseren informatieavond voor coaches 

- Publiceren informatie op de website 

- Beheren emailbox 

 

Voor deze taken is een specifieke hockeyachtergrond niet noodzakelijk. Gezien de korte periode waarin zaalhockey georganiseerd moet worden, kent het takenpakket voor deze vacature een periode waarin het duidelijker drukker is (september - februari). Met drie commissieleden is de tijdsbesteding relatief beperkt. 

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar [email protected]  

 

Voor vragen kun je 1 van de bestuursleden benaderen.