header foto header foto
 
Nieuws

Geslaagde avond met vrijwilligers en betrokkenen

2-11-2019 Op donderdag 31 oktober hebben we de eerste avond van dit seizoen georganiseerd voor vrijwilligers en betrokkenen van onze vereniging. De eerste van dit seizoen? Ja, want we kunnen nu al concluderen dat hier een vervolg aan wordt gegeven. 

Het was een leuke, interactieve en inspirerende avond met leden, ouders van leden, commissieleden, coaches en andere betrokkenen. Een avond waarop we als bestuur een stuk wijzer zijn geworden over wat er speelt binnen onze mooie vereniging en waar we nog verder mee aan de slag kunnen. Thema's die o.a. aan bod zijn gekomen zijn trainingen, teamindelingen, de accommodatie en kantine, maar ook een stukje organisatie en communicatie. 

Bedankt aan iedereen voor zijn/haar aanwezigheid, maar ook voor het delen van jullie mening en idee├źn. We hopen jullie en vele andere de volgende keer weer te zien!

Was je er niet bij, maar wil je graag wat kwijt aan het bestuur? Schroom dan niet om (met een van) ons contact op te nemen via [email protected] of kom langs tijdens een bestuursvergadering op de eerste maandag van de maand.

Met sportieve groet,
Bestuur MHC Deurne


 

Agenda

Nog geen agenda punten.