header foto header foto
 
Nieuws

Selectie jeugdteams seizoen 2020/2021

11-5-2020

Hallo allemaal,

 

Een aantal van jullie (59 zelfs!) hebben zich aangemeld voor deelname aan de selectie. Helaas hebben we de mededeling dat het door het Corona virus en de bijbehorende maatregelen op dit niet mogelijk is om het selectiebeleid compleet uit te voeren. Dat betekend dat de selectietrainingen die gepland waren voor zondag 10 en 17 mei niet door kunnen gaan.

 

We gaan wel als selectiecommissie aan de slag met de beoordelingsformulieren die we vanuit de coaches en trainers hebben mogen ontvangen. Ook zal jullie aanmeldingsformulier worden bekeken en je motivatie meegenomen worden in onze uiteindelijke beslissing voor de teamindeling.

 

We vinden het erg jammer dat we dit zo hebben moeten besluiten, maar het geven van een selectietraining zonder trainingsvormen van duel is geen goede basis om besluiten op te nemen.

 

We snappen echt jullie teleurstelling, maar hopen dat we toch recht aan de input kunnen gaan doen die we wel ontvangen hebben. In de week van 7 juni kunnen jullie hier verdere berichtgeving over verwachten.

 

Alvast dank voor jullie begrip!

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur en de Selectiecommissie