header foto header foto
 
Nieuws

Update coronamaatregelen 13 november

14-11-2021

Beste leden en ouders/verzorgers,

Er zijn vanwege de oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze raken ook de hockeysport.

Hieronder zetten we op een rijtje wat dit betekent en welke maatregelen per 13 november 18:00 uur van kracht zijn op ons sportcomplexen.

·Publiek is zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan.
Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.

·Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn, maar met de maatregelen van 6 november (zie hieronder). Op de donderdag- en vrijdagavond zal de kantine gesloten zijn.

·In het horecagedeelte van het clubhuis en op de terrassen zijn vaste zitplaatsen

·Wedstrijden en trainingen zijn ook na 20.00 uur toegestaan.

·Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

Daarnaast blijven de onderstaande maatregelen van 6 november bestaan:

·Iedereen mag sporten in de buitenlucht zonder coronatoegangsbewijs (CTB).

·Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis, het terras betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten.
Uitzondering op deze regel vormen de mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bv coach (uit en thuis), trainer, barbeheerder of andere vrijwilliger) op de vereniging aanwezig zijn. Zij zijn vrijgesteld van deze verplichting.
Let op: rijouders hebben geen functie in het clubhuis en tonen dus wel een CTB bewijs voordat ze het clubhuis kunnen betreden.

·Voor iedereen tot 18 jaar geldt de CTB-verplichting niet! Kinderen kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB.

We rekenen op jullie begrip en medewerking!